Lumanare decorativa HOTEL, parfumata, 445 g

Lumanare decorativa HOTEL, parfumata, 445 g
Lumanare decorativa HOTEL, parfumata, 445 g
Lumanare decorativa HOTEL, parfumata, 445 g
Lumanare decorativa HOTEL, parfumata, 445 g
109,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Lumanare parfumata cu trei fitil - un accesoriu frumos parfumat de la brandul francez Atmosphera

  • Stil retro. Lumanarea decorativa HOTEL are un capac in forma de bol ceramic. Suprafața sa emailată este caracterizată de două culori contrastante separate printr-o linie neclară.
  • Trei fitil. Această lumânare rotundă are trei fitiluri. Acest lucru va permite cea mai bună ardere a cerei, care nu va rămâne pe pereți. Datorită celor trei flăcări, lumânarea dă o lumină strălucitoare, pâlpâitoare.
  • Timp de ardere lung. Lumânarea este umplută cu ceară de parafină, care va arde până la 40 de ore. Acest lucru vă va permite să petreceți multe seri relaxante în lumina sa.
  • Trei culori din care să alegeți. Lumanarea decorativa cu trei fitil este disponibila in trei variante de culoare. Oferim o lumânare roșie, albastră și portocalie din care să alegeți.
  • Compoziții de parfum neobișnuite. Lumanarile decorative HOTEL au un miros atribuit culorii. Lumânarea roșie este parfumul neobișnuit al florii de Tiare, cea albastră miroase a nucă de cocos, iar cea portocalie: chihlimbar.

Lumanarea parfumata decorativa hotelului masoara 12,5 cm x 8,5 cm (diametru x inaltime). Trei fitiluri asigură o distribuție perfectă a surselor de foc, ceea ce se traduce și prin mai multă lumină. După arderea rezervei de parfum, puteți folosi din nou capacul decorativ - ca bol ceramică sau sfeșnic.

Producător
Cod produs
67045
Timp de ardere
40 h
Culoarea dominantă
bleumarin
Material dominant
parafină
Inaltime (cm)
8,5
Aroma
kokos
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel