Organizator de pantofi din plastic, 36 x 21 x 13 cm

Organizator de pantofi din plastic, 36 x 21 x 13 cm
Organizator de pantofi din plastic, 36 x 21 x 13 cm
Organizator de pantofi din plastic, 36 x 21 x 13 cm
Organizator de pantofi din plastic, 36 x 21 x 13 cm
64,99 RON
54,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 15% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Organizator din plastic pentru pantofi - o modalitate practică de a organiza spațiul din garderobă. Cutia de pantofi: Păstrați-vă pantofii într-un mod convenabil și sigur. Un recipient transparent pentru pantofi te va ajuta să-ți organizezi garderoba și să ai grijă de starea pantofilor tăi. Protejează încălțămintea: Pantofii plasați în interior nu se murdăresc sau prafuiesc. Pantofii depozitati in acest fel nu vor fi nici zgariati accidental, ceea ce este deosebit de important in cazul pantofilor din piele. Menține lucrurile organizate: pantofii depozitați într-un recipient închis pot fi plasați convenabil într-un dulap fără a ocupa prea mult spațiu. Alte cutii de pantofi pot fi stivuite deasupra organizatorului. Plastic: recipientul este fabricat din plastic, ceea ce îl face ușor de curățat și durabil. Culoarea transparentă vă permite să găsiți rapid încălțămintea potrivită, fără a fi nevoie să deschideți cutia.
Producător
Cod produs
67116
Culoarea dominantă
transparent
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
36
Latime (cm)
21
Inaltime (cm)
13
Metoda de ambalare
nu necesita asamblare
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel