Rama foto 10 x 15 cm, MDF, colorat

  • Multiframe pentru fotografii - un mod colorat de a decora peretele
Rama foto 10 x 15 cm, MDF, colorat
Rama foto 10 x 15 cm, MDF, colorat
Rama foto 10 x 15 cm, MDF, colorat
Rama foto 10 x 15 cm, MDF, colorat
69,99 RON
59,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 14% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Multiframe pentru fotografii - un mod colorat de a decora peretele Rama de perete: Pozele agatate pe perete sunt o modalitate atemporală de a-l decora. Alege fotografii care îți vor permite să te întorci la cele mai importante momente din viața ta. Fotografiile plasate într-un cadru modern vor decora frumos spațiul. Dimensiune fotografie: Fiecare cadru are spațiu pentru fotografii de 10 x 15 cm. Orientarea portret și peisaj vă permite să plasați fotografii de diferite tipuri în ele. Trei dimensiuni: Rama foto prezentată este disponibilă în trei variante. Puteți alege dintr-un cadru multiplu pentru patru, opt și nouă fotografii. Acest lucru vă permite să alegeți varianta care umple cel mai bine spațiul gol de pe perete. Aranjarea asimetrică a fotografiilor: O aranjare interesantă a locurilor pentru fotografii. Fotografiile verticale și orizontale intercalate în mod regulat vor crea un colaj original pe peretele tău, care cu siguranță nu va fi plictisitor! Placa MDF: Cadrul este realizat din placa MDF rezistenta. Culorile pastelate ale ramelor individuale înseamnă că puteți plasa fotografii cu diferite stiluri în interior - atât peisaje colorate, cât și portrete alb-negru.
Cod produs
67167
Culoarea dominantă
multicolor
Material dominant
MDF
Lungime (cm)
30
Latime (cm)
30
Dimensiunea fotografiei
10x15 cm
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel