Set tava oglinda pentru lumanari, 2 buc

Set tava oglinda pentru lumanari, 2 buc
Set tava oglinda pentru lumanari, 2 buc
Set tava oglinda pentru lumanari, 2 buc
Set tava oglinda pentru lumanari, 2 buc
Set tava oglinda pentru lumanari, 2 buc
Set tava oglinda pentru lumanari, 2 buc
179,99 RON
129,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 28% (50,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Un set de 2 tăvi de diferite dimensiuni pentru expunerea lumânărilor, bibelourilor și buchetelor de flori

  • Două tăvi cu oglindă: Se recomandă un set de două tăvi pentru aranjarea și afișarea decorațiunilor. Setul este perfect pentru orice camera. Putem așeza cu succes lumânări parfumate pe tăvi, precum și buchete de flori, mici suveniruri și chiar și o ceașcă de cafea!
  • Forma originală: tăvile au un finisaj decorativ pe laterale. Există două variante de execuție din care să alegeți.
  • Materiale de înaltă calitate: Metalul și sticla sunt o combinație care arată foarte bine împreună. Oglinda reflectă frumos împrejurimile, iar laturile metalice decorate completează imaginea decorativă a tăvilor.
  • Multifuncționalitate: Un set de tăvi rotunde cu o pafrte din sticlă poate fi așezat cu succes pe o comodă sau o măsuță de cafea. Poate fi folosit si in baie. De asemenea, este perfect pentru saloanele de înfrumusețare pentru a afișa decorațiuni care vor face timpul petrecut în studio mai plăcut.
  • Dimensiunile tăvilor: Diametrul tăvii mai mare este de 30 cm, înălțimea este de 3 cm. Tava mai mica are un diametru de 25,5 cm si o inaltime de 3 cm. Există două variante de laturi din care puteți alege.
Cod produs
67199
Culoarea dominantă
aur
Material dominant
metal
Lungime (cm)
30
Latime (cm)
30
Inaltime (cm)
3,7
Metoda de ambalare
nu necesita asamblare
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel