Vaza de flori OVALA, ceramica, 21 cm

  • Vază voluminoasă pentru flori - tocmai potrivită pentru a pune un buchet mare în ea și a crea
  • un decor de masă
Vaza de flori OVALA, ceramica, 21 cm
Vaza de flori OVALA, ceramica, 21 cm
Vaza de flori OVALA, ceramica, 21 cm
Vaza de flori OVALA, ceramica, 21 cm
119,99 RON
99,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 17% (20,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
O vază pentru flori - tocmai potrivită pentru a pune un buchet mare în ea și pentru a crea un decor frumos pentru masă Vază decorativă : O vază mare cu flori va afișa frumos buchete mari și aranjamente cu plante. Culorile clasice vor sublinia frumusețea decorațiunilor naturale, iar forma originală a vazei va adăuga o notă modernă spațiului. Ceramica: Articolele din ceramica se caracterizeaza printr-un aspect frumos, textura originala si durabilitate. Vaza din acest material este si rezistenta la apa. Forma originală: vaza se remarcă prin forma sa unică. Este alcătuita din două bile cu gât drept și larg. Tivulurile verticale subliniază forma originală a vazei. Două culori din care să alegi: Vaza este disponibilă în două culori clasice: alb și negru. Ambele culori vor sublinia perfect plantele așezate în interior. Folosiți-o pentru a crea decorațiuni de masă colorate din flori proaspete sau uscate. Dimensiune: Vaza cu flori OVALA are un diametru de 18,5 cm si o inaltime de 21 cm. Perfecta pentru a expune buchete mari de flori.
Cod produs
67211
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
ceramică
Inaltime (cm)
21
Diametru (cm)
18,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel