Set globuri de Craciun din sticla, Ø 6 cm, 12 bucati

Set globuri de Craciun din sticla, Ø 6 cm, 12 bucati
69,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Un set de globulete într-un ton de culoare - perfecte pentru pom de Crăciun.

  • Un set de 12 globulete: Un set de decorațiuni pentru pomul de Crăciun din sticlă este un must have pentru persoanele care apreciază elementele decorative clasice și elegante din bradul lor.
  • Design: Setul de globulete este realizat din sticlă de înaltă calitate. Datorită acestui fapt, arată extrem de elegant și reflectă frumos lumina de la instalatia de Crăciun.
  • Dimensiune: Globuletele de Crăciun au un diametru de 6 cm.
  • Exemple de utilizare: Aceste decorațiuni neobișnuite de Crăciun vor fi perfecte pentru a fi agățe in brad sau într-un loc ales al apartamentului sub forma unei compoziții așezate pe un birou, comodă sau masă.
Cod produs
67221
numărul de piese din set
12
Culoarea dominantă
aur
Material dominant
sticlă
Lungime (cm)
15,5
Latime (cm)
15,5
Inaltime (cm)
16,5
Diametru (cm)
6
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel