Semineu alimentat cu baterii, decor LED, 30 x 21 cm

Semineu alimentat cu baterii, decor LED, 30 x 21 cm
Semineu alimentat cu baterii, decor LED, 30 x 21 cm
Semineu alimentat cu baterii, decor LED, 30 x 21 cm
Semineu alimentat cu baterii, decor LED, 30 x 21 cm
169,99 RON
139,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 18% (30,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Un șemineu electric într-o ediție in stilul loft va completa caracterul interiorului și va introduce o atmosferă plăcută și caldă

  • Semineu cu LED: Semineul electric este o alternativa excelenta la semineele clasice din caramida. Ocupă mult mai puțin spațiu și, în același timp, este confortabil și sigur de utilizat. Oferă o experiență vizuală plăcută pe tot parcursul anului, mai ales în serile lungi, de toamnă și iarnă. Perfect atât pentru camera de zi, dormitor, cât și pentru sufragerie.
  • Efect realist de flacără: Efectul arderii lemnului poate fi observat cu ajutorul diodelor LED. Acestea garantează o reflectare realistă a unei flăcări reale fără funcția de încălzire. În plus, LED-urile au o durată lungă de viață și nu se încălzesc, ceea ce face ca acest produs să fie complet sigur pentru mediul înconjurător, mai ales când în el sunt animale sau copii mici.
  • Caracter de loft: În ultimii ani, șemineele au devenit un succes absolut în designul interior. Așezate pe un pervaz, raft sau lângă un brad de Crăciun, vor încânta ochiul când afară se întunecă. Șemineul prezentat are o carcasă în stil mansardă cu numeroase abraziuni. Grila frontală din față sporește și climatul.
  • Manopera solidă: șemineul a fost realizat dintr-o combinație de plastic și metal. Carcasa a fost amenajata in stilul loft. Întregul lucru este solid și arată bine.
  • Dimensiune și alimentare: Dimensiunile șemineului (lungime x lățime x înălțime) sunt 30,5 x 9,5 x 21 cm. Este alimentat de 3 baterii sau un adaptor (nu este inclus).
Cod produs
67236
Sursa de putere
baterii
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
hârtie
Lungime (cm)
30,5
Latime (cm)
9,5
Inaltime (cm)
21
Baterii
neincluse
Battery Type
3 x LR14
Caracteristici suplimentare
LED
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel