Suport lumanare Advent CRACIUN, iluminare LED, 40 cm

Suport lumanare Advent CRACIUN, iluminare LED, 40 cm
Suport lumanare Advent CRACIUN, iluminare LED, 40 cm
Suport lumanare Advent CRACIUN, iluminare LED, 40 cm
Suport lumanare Advent CRACIUN, iluminare LED, 40 cm
149,99 RON
129,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 13% (20,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Suportul de lumanari in forma de brad va aduce o atmosfera unica si captivanta de Craciun in casa ta

  • Suport de Sarbatori: Un suport de lumânare decorativ în formă de brad de Crăciun va fi o completare excelentă pentru orice aranjament de Crăciun. Acest accent de Crăciun poate fi pus pe masă sau pe pervazul ferestrei pentru a mulțumi privirea tuturor membrilor gospodăriei.
  • 5 lumânări LED: Lumânările sunt realizate în tehnologie LED. Drept urmare, LED-urile nu se încălzesc. Această soluție va fi sigură atunci când acasă sunt copii sau animale de companie.
  • Culoare plăcută a luminii: Lumânările care pâlpâie cu iluminare caldă și subtilă pe un suport elegant vor permite o aranjare atmosferică și confortabilă a interiorului, care este perfectă pentru întâlnirile de Crăciun cu cei dragi.
  • Din lemn: Baza suportului este din lemn, ceea ce conferă acestui decor un aspect natural. Poate fi asortat cu decorul si culorile altor accesorii sau vesela.
  • Dimensiune și alimentare: Dimensiunile suportului sunt (lungime x lățime x înălțime) 27,5 x 6,5 x 39,5 cm. Este alimentat de un cablu cu mufa si intrerupator ON/OFF. Lungimea cablului este de 150 cm.
Cod produs
67238
numărul de LED-uri
5
Culoarea dominantă
multicolor
Material dominant
lemn
Lungime (cm)
27,5
Latime (cm)
6,5
Inaltime (cm)
39,5
Sursa de putere
la retea
Lungime cablu
150cm
Caracteristici suplimentare
LED
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel