Sfeșnic de Crăciun cu 7 lumânări LED, lemn, 40 cm

Sfeșnic de Crăciun cu 7 lumânări LED, lemn, 40 cm
Sfeșnic de Crăciun cu 7 lumânări LED, lemn, 40 cm
Sfeșnic de Crăciun cu 7 lumânări LED, lemn, 40 cm
Sfeșnic de Crăciun cu 7 lumânări LED, lemn, 40 cm
169,99 RON
139,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 18% (30,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Sfeșnic de Advent - un accent elegant care diversifică aranjamentul de Crăciun va permite o aranjare atmosferică și confortabilă a interiorului

  • Sfeșnic de Crăciun: Un sfeșnic din lemn ne va permite să creăm o compoziție elegantă, care va înfrumuseța și ilumina designul interior, subliniind anticiparea timpului plin de bucurie a Crăciunului.
  • 7 lumânări sigure: produsul are șapte lumânări care sunt sigure deoarece nu se încălzesc. Sfeșnicul poate fi așezat pe pervaz sau pe masă.
  • Culoare plăcută a luminii: Lumânările emit o lumină subtilă care, combinată cu culoarea elegantă a bazei, se potrivește perfect și va crea un accent atmosferic de Crăciun acasă.
  • Bază din lemn: Suportul pentru lumânări are o bază din lemn. Este disponibil in doua variante de culoare: alb si maro. Datorită acestui fapt, poate fi adaptat decorului și culorilor altor accesorii sau veseli.
  • Dimensiuni și alimentare: Dimensiunile sfeșnicului sunt (lungime x lățime x înălțime) 40 x 6 x 36,5 cm. Este alimentat de un cablu cu mufa si intrerupator ON/OFF.
Cod produs
67241
colour temperature
warm white
numărul de LED-uri
7
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
lemn
Lungime (cm)
40
Latime (cm)
6
Inaltime (cm)
35
Tip alimentare
la retea
Lungime cablu
150cm
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel