Sfeșnic Advent cu iluminare LED, 40 cm

Sfeșnic Advent cu iluminare LED, 40 cm
Sfeșnic Advent cu iluminare LED, 40 cm
Sfeșnic Advent cu iluminare LED, 40 cm
Sfeșnic Advent cu iluminare LED, 40 cm
139,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Un sfeșnic fermecător de Advent va fi o completare excelentă a unui aranjament de Crăciun și va crea o atmosferă confortabilă

  • Sfeșnic de Crăciun: Un sfeșnic de Advent din lemn va fi o completare excelentă pentru decorațiunile de Crăciun, anunțând anticiparea timpului fericit al Crăciunului. În acest fel, interiorul tău va arăta coerent și fermecător, iar timpul va trece printre cei dragi într-o atmosferă confortabilă, elegantă.
  • Flacără intermitentă: Produsul are șapte lumânări care imită o flacără reală. Lumina este sigură deoarece LED-urile nu se încălzesc. Il putem aseza cu succes pe un pervaz sau pe o masa. Fiecare lumânare este decorată cu o coronita decorativă.
  • Culoare plăcută a luminii: Lumânările strălucesc cu o lumină subtilă, care, combinată cu culoarea elegantă a sfeșnicului, se potrivește perfect și va crea un accent decorativ atmosferic casei tale.
  • Lemn: sfeșnicul este din lemn. Poate fi asortat cu decorul si culorile altor accesorii sau vesela. Sunt disponibile două versiuni de culoare: alb și maro.
  • Manopera și alimentare: sfeșnicul a fost realizat cu grijă. Dimensiunile acestuia sunt (lungime x latime x inaltime) 40 x 5 x 34 cm. Este alimentat de un cablu cu mufa si intrerupator ON/OFF.
Cod produs
67242
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
MDF
Lungime (cm)
40
Latime (cm)
4,8
Inaltime (cm)
34
Sursa de putere
la retea
Lungime cablu
150cm
Caracteristici suplimentare
LED
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel