Set globuri de Crăciun, 3 buc

Set globuri de Crăciun, 3 buc
Set globuri de Crăciun, 3 buc
Set globuri de Crăciun, 3 buc
Set globuri de Crăciun, 3 buc
Set globuri de Crăciun, 3 buc
Set globuri de Crăciun, 3 buc
Set globuri de Crăciun, 3 buc
49,99 RON
38,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 22% (11,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Un set de globuri drăguțe pentru pom de Crăciun în formă de bomboane apetisante va încânta nu numai copiii

  • Globuri de Crăciun: un set de globuri minunate de Crăciun de agățat pe un brad sau de agățat pe o piesă centrală. O temă interesantă a dulciurilor se referă la tradiția de a agăța dulciurile pe un pom de Crăciun. Potrivit credințelor, dulciurile de pe bradul de Crăciun trebuiau să simbolizeze bucuria.
  • Tema bomboanelor: globurile de Crăciun sunt stilizate ca bomboane. Au cozi caracteristice cu volan pe ambele părți și burte voluminoase care seamănă cu o umplutură de bomboane.
  • Design: Globurile sunt confectionate din plastic, astfel încât sunt rezistente la căderi mici. Sunt recomandate pentru camerele cu copii sau animale de companie.
  • Dimensiune: Globuri de Craciun au dimensiunile (inaltime x latime) 14 x 5 cm.
  • Stil: Setul este disponibil în două variante de culoare: roșu și auriu. Datorită unui mâner special, îl putem agăța pe un brad de Crăciun viu sau artificial.
Cod produs
67276
numărul de piese din set
3
Culoarea dominantă
aur
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
15
Latime (cm)
5
Inaltime (cm)
14
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel