Set globuri de Craciun, Ø 6 cm, 12 bucati

Set globuri de Craciun, Ø 6 cm, 12 bucati
64,99 RON
43,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 32% (21,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Un set de globuri de Crăciun din plastic care nu se sparge - o propunere pentru un brad sau pentru o compozitie.

  • Un set de 12 globuri: Un set de 12 globuri într-o singură culoare vă va permite să decorați bradul de Crăciun și să realizați decorațiuni atractive de Crăciun. Globurile pot fi combinate cu doar câteva accesorii suplimenatre pentru a crea un stil minunat de pom de Crăciun.
  • Diverse texturi: Setul include globuri cu diferite metode de finisare. Găsim aici globulete mate, strălucitoare și cu sclipici. Diverse variante fac ca setul sa creeze un decor unic.
  • Material indestructibil: Glburi de Crăciun sunt realizate din plastic durabil, rezistent la cădere. Datorită acestui fapt, setul este perfect pentru camerele în care sunt copii sau animale de companie.
  • Dimensiune si variante: Globuri de Craciun au diametrul de 6 cm. Sunt perfecte ca decor pentru brazi de Crăciun mai mici sau o completare la seturile de globuri cu diametru mai mare.
  • Aplicație: Un set de globuri va decora perfect bradul nostru de Crăciun. Poate fi folosit și pentru a crea compoziții de Crăciun, de exemplu piese centrale, care vor decora mesele noastre în acest moment special.
Cod produs
67311
numărul de piese din set
12
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
11,8
Latime (cm)
11,8
Inaltime (cm)
17,7
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel