Semineu aromaterapie cu uleiuri si lumanari, set cadou

Semineu aromaterapie cu uleiuri si lumanari, set cadou
109,99 RON
89,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 18% (20,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Un set cadou parfumat este o modalitate excelentă de a vă relaxa acasă și de a vă calma nervii

  • Setul de aromaterapie: Aromaterapia este o modalitate excelentă de a reduce tensiunea, de a relaxa și de a calma nervii. Setul prezentat a fost frumos ambalat și conține toate elementele necesare amenajării unui spa acasă.
  • Semineu aromat inclus: Setul include un semineu ceramic alb. Cu ajutorul lui, parfumul uleiurilor esențiale se va răspândi în toată încăperea. Este suficient să așezați o lumânare mică la bază și să turnați uleiul esențial în partea superioară.
  • Ulei parfumat: Puteți alege dintre doi seturi cu uleiuri cu parfum liniștitor, lemn de santal exotic sau portocală răcoritoare. Fiecare are o capacitate de 10 ml.
  • Lumânare: Setul include, de asemenea, o lumânare mare pentru a fi așezată pe o comodă sau pe măsuță de cafea și trei încălzitori pentru uleiuri aromatice.
  • Idee pentru un cadou: Setul a fost ambalat într-o cutie de carton cu o fereastră transparentă. Este perfect pentru a-l împacheta în hârtie decorativă și a-l oferi persoanei dragi.
Cod produs
67312
Aroma
cedarwood
Culoarea dominantă
bej
Material dominant
ulei
Lungime (cm)
12
Latime (cm)
11
Inaltime (cm)
17
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel