Covor de baie cu nume de orașe, 120 x 50 cm

Covor de baie cu nume de orașe, 120 x 50 cm
Covor de baie cu nume de orașe, 120 x 50 cm
Covor de baie cu nume de orașe, 120 x 50 cm
Covor de baie cu nume de orașe, 120 x 50 cm
69,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Covor de baie sau de hol - puneți confort maxim oriunde aveți nevoie

.
  • Design special: Inscripțiile descriu numele unor orașe celebre în limba engleză. Acestea sunt scrise în culori diferite, care sunt aplicate în gri, gri deschis, roșu și bej. Efectul geometric este îmbunătățit de marginea dreptunghiulară.
  • .
  • Covor din fibre sintetice: Covorul este țesut din fibre de poliamidă. Materialul este durabil. Culorile nu-și pierd intensitatea pentru o perioadă lungă de timp.
  • .
  • Finisaj Latex: Covorul a fost întărit pe părțile laterale. Acest lucru se datorează armăturii din latex. Datorită acesteia, covorul nu se rupe și nu își schimbă forma originală.
  • Dimensiunea optimă 120 x 50 x 0,5 cm: În mod ideal plasat lângă cadă sau lângă duș uitați de pardoseala rece.
  • .
  • Confort maxim după ce ieșiți de la duș: moale, plăcut la atingere și izolând perfect de frigul podelei - covorul de baie cu nume de orașe, 120 x 50 cm, va avea grijă de confortul dvs. în timpul tratamentelor de înfrumusețare.
  • .

Ești în căutarea unei propuneri ceva mai îndrăznețe pentru baia ta decât un covor bej în stil boho? Dacă da, veți fi interesați de propunerea noastră pop art de la marca franceză Atmosphera. Distrează-te cu designul și bazează-te pe culori îndrăznețe!"

>.
Cod produs
67996
Culoarea dominantă
bej
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
120
Latime (cm)
50
Inaltime (cm)
0,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel