Glob pentru brad GLITTER, 8 cm

Glob pentru brad GLITTER, 8 cm
Glob pentru brad GLITTER, 8 cm
Glob pentru brad GLITTER, 8 cm
Glob pentru brad GLITTER, 8 cm
36,99 RON
25,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 30% (11,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Globulet pentru pom de Crăciun decorat cu sclipici - perfect pentru interioare inspirate de stil glamour sau clasic modern

  • Globulet de Crăciun: Globulet frumoas de agățat in brad sau pentru a face decorațiuni de Crăciun sub formă de ghirlande.
  • Decorat cu sclipici: A fost împodobit cu sclipici, care strălucește minunat. Acest decor este atrăgător, dar nu copleșește întreaga cameră.
  • Realizare: Globuletul este din plastic, datorită căruia nu se va sparge datorita la impact. Prin urmare, ar trebui să fie folosit cu succes pentru sezoanele următoare. De asemenea, va funcționa bine în camerele copiilor.
  • Dimensiune: Globul de Crăciun are un diametru de 8 cm.
  • Stil: se va potrivi perfect cu accesoriile în stil glamour sau clasic modern. Este recomandat persoanelor cărora le plac accesoriile metalice care arată impresionant. Este disponibil în două culori: alb și argintiu.
Cod produs
68043
Culoarea dominantă
argint
Material dominant
plastic
Inaltime (cm)
8
Diametru (cm)
8
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel