Covorașul MY HOME, 45 x 70 cm

  • Covorașul de intrare original - un accesoriu practic care vă va arăta drumul
  • în întuneric
Covorașul MY HOME, 45 x 70 cm
Covorașul MY HOME, 45 x 70 cm
Covorașul MY HOME, 45 x 70 cm
Covorașul MY HOME, 45 x 70 cm
74,99 RON
54,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 27% (20,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
.
  • Funcțional și elegant: Covorașul de ușă MY HOME va deveni cea mai bună piesă de prezentare a casei dumneavoastră. Își va dovedi valoarea.
  • Cauciuc antiderapant: Covorașul de ușă este protejat pe partea inferioară cu un strat de cauciuc sintetic. Această soluție practică previne alunecarea preșului atunci când vă ștergeți pantofii.
  • Facil de curățat: Partea superioară este realizată din poliester durabil și rezistent la pete. Ștergeți praful de pe el și arată grozav sub ușă.
  • Design original: Covorașul negru poartă inscripția MY HOME, care este fluorescentă. Chiar și în mijlocul nopții vă va arăta drumul spre casă.
  • Dimensiuni practice: Covoraș dreptunghiular cu o lungime de 70 cm și 45 cm lățime. Forma și dimensiunea îi permit să fie plasat la usa de intrare de dimensiuni standard.

Covorul modern este un produs original al mărcii Douceur d'intérieur. Producătorul francez este renumit pentru produsele sale neobișnuite și foarte funcționale. Datorită covorașului amplasat lângă ușa de intrare, veți avea grijă de curatenia din casa.

Cod produs
68327
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
45
Latime (cm)
75
Metoda de ambalare
nu necesita asamblare
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel