Pat pentru caini SOFTY, inalt, microfibra moale, 55 x 40 cm

Pat pentru caini SOFTY, inalt, microfibra moale, 55 x 40 cm
229,99 RON
139,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 39% (90,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Pat confortabil pentru un câine SOFTY - un design care va garanta animalului dumneavoastră o odihnă confortabilă Forma practică: patul pentru câini SOFTY a fost conceput pentru confortul animalului de companie. Prin urmare, pereții sunt puțin mai înalți - astfel încât câinele dvs. să nu alunece în timpul somnului. Construcție ușoară: Așternutul nu cântărește mult, așa că dacă petreceți vacanța cu animalul dvs. de companie, îi puteți lua împreună în vacanță. În acest fel, vei oferi câinelui tău condiții excelente de relaxare în afara casei. Fabricat din microfibră: materialul sintetic folosit pentru a face lenjeria de pat este incredibil de frumos și moale la atingere. Țesătura densă a țesăturii o face rezistentă la deteriorare și foarte durabilă în același timp. În trei variante de culoare: Patul pentru câini este disponibil în trei culori: gri, roz și albastru. Acest lucru vă va permite să potriviți patul cu amenajarea interioară. Pentru câini de talie mică: un pat care are 55 cm lungime, 40 cm lățime și 18 cm înălțime. Perfect pentru animalele de companie de talie mica. Un pat pentru câini este un element important al mobilierului casei pentru toți proprietarii de animale de companie. Produsul brandului Love Story a fost conceput astfel încât fiecare animal de companie să experimenteze confort, liniște în timp ce se odihnește. Patul SOFTY îndeplinește perfect toate aceste cerințe.
Producător
Cod produs
68406
Culoarea dominantă
roz
Material dominant
poliester
Lungime (cm)
65
Latime (cm)
50
Inaltime (cm)
18
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel