Pat pentru pisici, cort, 35 x 35 x 38 cm

Pat pentru pisici, cort, 35 x 35 x 38 cm
Pat pentru pisici, cort, 35 x 35 x 38 cm
Pat pentru pisici, cort, 35 x 35 x 38 cm
Pat pentru pisici, cort, 35 x 35 x 38 cm
229,99 RON
129,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 43% (100,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Un pat pentru pisica - un colț drăguț care va îndeplini cerințele celor mai pretențioase animale de companie. Casuta pentru pisica este un accesoriu care, fără îndoială, va atrage animalul tău de companie. Ea va putea să se odihnească, să doarmă și să experimenteze intimitatea de care o pisică are atât de multă nevoie. Casuta din plastic cu pernă care este realizată din poliester de înaltă calitate, care este în plus foarte moale la atingere. Puteți îndepărta cu ușurință orice păr rămas pe ea cu o rolă pentru haine. Structura usoara: Patul acoperit are o structura usoara, dar stabila. Așa că pisica ta se va simți confortabil și în siguranță acolo. Este, de asemenea, o soluție practică și la îndemână dacă plănuiești o excursie cu animalul tău de companie. Dimensiune practica: 35 cm lungime, 35 cm latime si 38 cm inaltime, este dimensiunea optima pentru toate pisicile. Toți proprietarii de pisici știu că sunt creaturi extrem de pretențioase. Cu toate acestea, propunerea brandului Love Story va satisface, fără îndoială, așteptările acestor animale capricioase. În interiorul casutei, pisoiul se va putea ascunde pentru a se putea dedica treburilor pisicii.
Producător
Cod produs
68415
Culoarea dominantă
gri
Material dominant
poliester
Lungime (cm)
35
Latime (cm)
35
Inaltime (cm)
38
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel