Cutie transport câini SANS, 58 x 38 x 38 cm

Cutie transport câini SANS, 58 x 38 x 38 cm
Cutie transport câini SANS, 58 x 38 x 38 cm
Cutie transport câini SANS, 58 x 38 x 38 cm
Cutie transport câini SANS, 58 x 38 x 38 cm
Cutie transport câini SANS, 58 x 38 x 38 cm
Cutie transport câini SANS, 58 x 38 x 38 cm
289,99 RON
119,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 59% (170,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Cutie tansport auto pentru câini SAMS - siguranța animalului dumneavoastră de companie în timpul călătoriei este asigurată de producătorul Love Story

.
  • Necesarq pentru transportul animalelor de companie: pentru a vă păstra câinele în siguranță în timpul transportului, trebuie să îl plasați în transportor. Plasarea animalului dvs. de companie într-un recipient mic asigură, de asemenea, că animalul dvs. de companie se simte în siguranță.
  • Cutie de transport pentru animale de companie.
  • Dimensiuni optime: suportul de 58 x 38 x 38 cm va fi potrivit pentru o pisică mare sau un câine de până la dimensiuni medii, până la o greutate de aproximativ 10-12 kilograme.
  • Secțiunea superioară detașabilă: o comoditate uriașă pentru a vă pune animalul de companie înăuntru. De asemenea, dacă câinele dvs. se teme să iasă din transportor la veterinar, de exemplu, puteți ridica capacul superior în loc să vă scoateți câinele pe ușă.
  • .
  • Circulația adecvată a aerului: nu doar capacul ușii din față asigură circulația aerului. Un acces și mai bun la oxigen este asigurat de deschiderile suplimentare de pe pereții laterali, atât în secțiunea inferioară, cât și în capacul superior.
  • .
  • Fabricata din plastic și metal: construcția suportului este realizată din plastic, care este ușor de spălat după orice murdărie. Grila de intrare este fabricată din metal.
  • .

Transportorul poate provoca stres animalului dvs. de companie, așa că este recomandabil să îl obișnuiți de la început să petreacă timp în el. Este important ca el să asocieze transportatorul cu un sentiment de siguranță și cu un loc de odihnă. Acest lucru va face ca transportul animalului dvs. de companie să fie mult mai ușor.

.
Producător
Cod produs
68427
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
58
Latime (cm)
38
Inaltime (cm)
38
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel