Tablou decorativ GINKGO 62 x 62 cm

Tablou decorativ GINKGO 62 x 62 cm
Tablou decorativ GINKGO 62 x 62 cm
Tablou decorativ GINKGO 62 x 62 cm
Tablou decorativ GINKGO 62 x 62 cm
Tablou decorativ GINKGO 62 x 62 cm
Tablou decorativ GINKGO 62 x 62 cm
519,99 RON
179,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 65% (340,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Poza imprimată într-o ramă - un decor simplu care va schimba fața sufrageriei tale

.
  • Wstrong>Culori strălucitoare și cadrustrong>subțirestrong>. Tabloul este deosebit de atrăgător, datorită culorilor luminoase și pastelate ale graficii. Rama minimalistă în auriu subliniază culorile imaginii.
  • .
  • Imprimare de înaltă calitate. Tiparul plasat în interiorul ramei este o imprimare de înaltă calitate care reprezintă o grafică cu frunze de ginkgo. Imaginea este clară, iar culorile sunt redate cu o profunzime deplină.
  • .
  • Pânză durabilă. Posterul înrămat este un grafic plasat pe o pânză de plastic rezistent. Acest material a făcut posibilă obținerea unei imprimări de înaltă calitate, care nu se estompează la margini.
  • .
  • Cadru ușor. Rama în care este așezat posterul a fost creată din MDF ușor. Printre avantajele acestui material se numără durabilitatea și rezistența. Decorarea MDF este, de asemenea, mai ușoară și mai puțin voluminoasă decât decorarea din lemn.
  • .
  • Dimensiunea vizibilă. Tabloul are o formă pătrată, măsurând 62 cm x 62 cm. Pictura are, de asemenea, o ramă care are o lățime de 3,5 cm, ceea ce conferă întregului un sentiment de spațialitate.
  • .

Un avantaj suplimentar pe care îl are este ușurința de instalare - pur și simplu îl agățați de un cârlig sau de un cuier în locul dorit pe perete. Imaginea poate fi, de asemenea, afisată prin sprijinirea ei pe perete. Un astfel de afișaj va funcționa foarte bine dacă așezați tabloul pe o bibliotecă sau pe o consolă decorativă.

. .
Producător
Cod produs
68536
Culoarea dominantă
albastru
Material dominant
poliester
Lungime (cm)
62
Latime (cm)
3,5
Inaltime (cm)
62
Metoda de ambalare
asamblat
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel