Suport capsule Tassimo, capacitate 32 buc.

Suport capsule Tassimo, capacitate 32 buc.
69,99 RON
54,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 21% (15,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Suport pentru capsule de cafea - facilitează depozitarea capsulelor Tassimo într-un mod simplu și ordonat

.
  • Două suporturi separate. Suportul de capsule este format din două rafturi conectate printr-o bază. Această soluție îl face încăpător, dar nu prea înalt, astfel încât se va potrivi cu ușurință într-un dulap.
  • Suport pentru capsule.
  • Pentru capsule Tassimo. Raftul stochează capsulele sistemului Tassimo concepute pentru aparatele speciale de cafea cu capsule. Capsulele pot fi așezate una peste alta pentru a economisi spațiu.
  • Fabricat din metal. Suportul pentru capsula Tassimo a fost creat din sârmă metalică de culoare neagră. Suportul este stabil și rezistent la utilizare frecventă. Își păstrează forma chiar și atunci când este umplut cu capsule.
  • .
  • Capacitate mare. Suportul pentru capsule vă va permite să depozitați confortabil până la 32 de capsule. Datorită celor două suporturi separate, puteți folosi suportul pentru a stoca două tipuri diferite de cafea.
  • Capacitate mare.
  • Dimensiuni compacte. Suportul are o dimensiune compactă de 17,8 x 8,5 x 27 cm (L x l x îh), astfel încât se va potrivi într-un dulap de bucătărie standard. Plasat lângă mașina de cafea, va ocupa, de asemenea, foarte puțin spațiu.
  • .

Cu designul său minimalist, suportul pentru capsule se potrivește vizual cu multe aparate de cafea cu capsule. Suportul vă permite, de asemenea, să economisiți spațiu pe blat.

Cod produs
68567
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
metal
Lungime (cm)
17,8
Latime (cm)
8,5
Inaltime (cm)
27
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel