Raft pentru vin INDUS, 6 sticle, 31 x 31 cm

Raft pentru vin INDUS, 6 sticle, 31 x 31 cm
Raft pentru vin INDUS, 6 sticle, 31 x 31 cm
Raft pentru vin INDUS, 6 sticle, 31 x 31 cm
Raft pentru vin INDUS, 6 sticle, 31 x 31 cm
119,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Etajera pentru vinuri INDUS este un accesoriu care vă va ajuta să depozitați multe sticle din băutura dvs. preferată

.
  • Spațiu pentru șase sticle. Rafturile pentru vinuri variază în funcție de capacitate. Puteți depozita șase sticle de vin sau alte băuturi alcoolice într-un raft INDUS.
  • .
  • Rafturi profilate. Avantajul raftului pentru vinuri INDUS este reprezentat de spatiil profilate. Sticlele așezate în ele se află în jos, mai degrabă decât în picioare, ceea ce garantează o prospețime mai lungă a vinului, sigilat în sticle.
  • .
  • Cadru solid. Rama raftului pentru vinuri a fost creată din MDF robust. Acesta este un material pe bază de lemn care este robust și mai ușor decât lemnul masiv. Cadrul este laminat și seamănă cu lemnul real.
  • .
  • Cadru metalic. Cele două spatii profilate au fost create din sârmă de metal dur. Aceasta asigură că sticlele sunt stabile, iar suprafața profilată facilitează depozitarea corectă a acestora.
  • .
  • Dimensiuni practice. Suportul pentru sticle are dimensiunile de 31 x 31 x 31 cm. Aceste dimensiuni compacte facilitează aranjarea cu acest raft. De asemenea, puteți combina mai multe dintre aceste rafturi într-un mod convenabil.

Când depozitați sticlele de vin, este foarte importantmodul corect de a face acest lucru. Cu suportul pentru vinuri INDUS vă veți depozita sticlele culcate, astfel încât dopurile nu se vor usca și nu vor scădea în volum, iar în interiorul sticlei nu va pătrunde aer. Suportul pentru sticle este, de asemenea, un decor atractiv care vă va permite să vă prezentați eficient colecția de băuturi spirtoase preferate.

.

Cod produs
68574
Număr maxim de sticle
6 [rum]
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
MDF
Lungime (cm)
31
Latime (cm)
31
Inaltime (cm)
31
Metoda de ambalare
pentru auto-asamblare
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel