Oglinda decorativa JOE, 67 x 97 cm

Oglinda decorativa JOE, 67 x 97 cm
Oglinda decorativa JOE, 67 x 97 cm
Oglinda decorativa JOE, 67 x 97 cm
Oglinda decorativa JOE, 67 x 97 cm
Oglinda decorativa JOE, 67 x 97 cm
Oglinda decorativa JOE, 67 x 97 cm
739,99 RON
499,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 32% (240,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Oglindă de perete un accesoriu cu caracter, care seamănă ca aspect cu vitraliile

.
  • Monturi decorative. Oglinda amintește de o fereastră de sticlă colorată.
  • .
  • Dimensiunea vizibilă. Oglinda de perete are o suprafață mare, datorită dimensiunilor sale de 67 x 97 cm (lățime x înălțime). Agatata într-o poziție proeminentă, oglinda va deveni un decor atrăgător.
  • Cadru din lemn. Elementul care pune punctul pe "i" în designul oglinzii este rama sa din lemn. Rama de culoare maro deschis, din lemn natural, contrastează frumos cu negrul stâlpilor.
  • Efectul ramei.
  • Efectul de mărire optică a spațiului. Această oglindă decorativă vă va permite să vă măriți optic spațiul într-un mod simplu. Oglinda va face ca camerele mici să pară mult mai spațioase.
  • Iluminat interior. O oglindă decorativă este o modalitate excelentă de a aduce un plus de lumină într-un interior. O oglindă expusă în mod corespunzător va reflecta lumina soarelui, făcând interiorul mai luminos.
  • .

Oglinda decorativă agățată Joe va funcționa bine nu numai pentru agatare pe un perete mare. Va arăta la fel de bine stabilită pe o bibliotecă, expusă alături de accesorii mai mici - flori uscate și naturale într-o vază sau lumânări decorative. Oglinda își va găsi locul în interioarele decorate în multe stiluri - loft, industrial și altele.

. .
Producător
Cod produs
68587
Culoarea dominantă
bej
Material dominant
sticlă
Lungime (cm)
67
Latime (cm)
2
Inaltime (cm)
97
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel