Sort de bucatarie din bumbac, 60 x 80 cm

Sort de bucatarie din bumbac, 60 x 80 cm
Sort de bucatarie din bumbac, 60 x 80 cm
Sort de bucatarie din bumbac, 60 x 80 cm
Sort de bucatarie din bumbac, 60 x 80 cm
54,99 RON
43,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 20% (11,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Unul dintre elementele obligatorii ale echipamentelor de bucătărie sunt textilele de bucătărie, inclusiv cârpele, șorțul și mănușile pentru oale sau suporturile pentru oale. În magazinul nostru veți găsi toate produsele necesare în multe modele și culori la modă. Asorteaza accesoriile bucatariei tale!

Pentru oricine gătește și pregătește mesele acasă, un accesoriu necesar în bucătărie este un șorț de protecție . Alegeți acest produs pentru a putea amesteca și tăia mâncarea confortabil și liber, fără să vă faceți griji cu privire la pătarea hainelor. Acesta este cel mai simplu și dovedit mod de a evita petele pe haine.
Produsul prezentat este de cea mai înaltă calitate. Materialul din care este fabricat șorțul este solid și durabil. Datorită acestuia produsul va rezista tuturor petelor frecvente, servindu-vă mult timp . Fabricat din bumbac , șorțul este plăcut la atingere.

Este extrem de important să păstrați produsul curat - acesta poate fi spălat la mașină conform rețetei de pe etichetă. Textilele de bucătărie sunt o idee grozavă pentru un cadou de inaugurare a casei! Aceste gadget-uri vor fi utile în fiecare casă.
Caracteristicile produsului:

  • Șorț de bucătărie,
  • șorț de bucătărie din bumbac,
  • materialul solid poate fi spălat în siguranță la mașină,
  • șorțul protejează eficient haine împotriva stropirii,
  • un buzunar practic este util în timpul gătitului,
  • alegeți textile elegante dacă sunteți în căutarea unui cadou de inaugurare a casei pentru o persoană dragă.

Producător
Cod produs
69025
compoziţie
100% bumbac
Culoarea dominantă
roz
Material dominant
bumbac
Lungime (cm)
80
Inaltime (cm)
60
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel