Bec decoartiv LED, chihlimbar

Bec decoartiv LED, chihlimbar
Bec decoartiv LED, chihlimbar
Bec decoartiv LED, chihlimbar
Bec decoartiv LED, chihlimbar
Bec decoartiv LED, chihlimbar
Bec decoartiv LED, chihlimbar
Bec decoartiv LED, chihlimbar
Bec decoartiv LED, chihlimbar
Bec decoartiv LED, chihlimbar
Bec decoartiv LED, chihlimbar
Bec decoartiv LED, chihlimbar
169,99 RON
109,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 35% (60,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Becuri decorative cu diode vizibile (numite becuri Edison) de diferite forme - un decor care se va potrivi literalmente oriunde

  • Decor universal: Puteți folosi becul în orice fel - agățați-l în dula propriu-zisă de pe ambele părți ale patului din dormitor sau înșurubați-l în soclul din abajurul de sârmă care atârnă de oglinda din baie. Puteți pune un bec într-o lampă fără abajur și îl puteți așeza pe pervazul din living, pe blatul din bucătărie sau consola din hol. Există atât de multe opțiuni încât este imposibil să le enumerați pe toate. Un lucru este sigur - oriunde vei pune acest bec, își va găsi folosirea.
  • Lumină care nu deranjează: becul emite o lumină slabă, are 100-350 de lumeni. Este o lumină sigură care nu încordează ochii și, în același timp, permite funcționarea normală. Amintiți-vă că acesta este un bec decorativ, nu este recomandat să citiți într-o lumină atât de slabă.
  • Formă interesantă: atunci când alegeți un bec decorativ, lăsați-vă ghidat de imaginația! Puteți alege între forme capsule/liniare, sferice și tradiționale. Diodele din interior sunt simple, răsucite dar și în formă de inimă sau inscripția „DRAGOSTE”, ceea ce face becul și mai atractiv.
  • Culoare moale: becul este ușor fumuriu. Culoarea delicată, chihlimbar, face ca lumina să nu fie orbitoare chiar și atunci când utilizați un bec fără umbră.
  • Economii de energie electrică: becurile sunt LED, ceea ce le plasează deja pe primul loc în clasament, deoarece consumă mult mai puțină energie electrică decât becurile tradiționale. Puterea becului este de 4W, 250lm iar firul E27.

Becurile Atmosphera sunt produse extrem de populare. În sine, sunt un decor grozav al camerelor, nu au nevoie de altceva decât de acces la electricitate pentru a face interiorul pe care îl alegeți mai atractiv.

Producător
Cod produs
69078
Putere (W)
4 W
Tip soclu
E27
Culoarea dominantă
bej
Material dominant
sticlă
Inaltime (cm)
21,5
Diametru (cm)
9
Luminous Flux
250 lm
clasa de eficienta energetica
G
Metoda de ambalare
asamblat
Caracteristici suplimentare
LED
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel