Suport din sticla pentru accesorii, 40 x 20 x 5 cm

Suport din sticla pentru accesorii, 40 x 20 x 5 cm
Suport din sticla pentru accesorii, 40 x 20 x 5 cm
Suport din sticla pentru accesorii, 40 x 20 x 5 cm
Suport din sticla pentru accesorii, 40 x 20 x 5 cm
99,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Suport din sticlă pentru bibelouri - un accesoriu subtil și un loc permanent și sigur pentru a depozita comori valoroase. O tava pentru obiecte mici: O tava eleganta pentru depozitarea bijuteriilor si accesoriilor de par va fi folositoare in baie sau pe masa de toaleta. Datorită acesteia, obiectele mici își vor avea locul lor permanent și nu se vor pierde. Sticlă și metal: Tava este realizată dintr-un cadru metalic vopsit auriu și pereți din sticlă. Partea inferioară sporește strălucirea bijuteriilor și accesoriilor. Suprafețele netede sunt ușor de curățat. Accesoriu multifuncțional: Un suport elegant va fi perfect pe hol ca loc pentru a pune cheile. Așezat pe masa de toaletă, poate fi o bază pentru așezarea sticlelor de parfum. Forma minimalistă: Forma dreptunghiulară, cadrul subțire din metal și culorile neutre fac ca acest accesoriu minimalist să fie potrivit pentru multe interioare: moderne, glamour și tradiționale. Seria de organizatoare: Tava prezentată face parte din seria de organizatoare. Datorită lor, puteți face ordine și organiza toate lucrurile mărunte de pe masa de toaletă, birou sau în baie. Alege o cutie sau un suport de bijuterii.
Producător
Cod produs
69201
Culoarea dominantă
transparent
Material dominant
sticlă
Lungime (cm)
40
Latime (cm)
20
Inaltime (cm)
5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel