Felinar din rattan ALI, 43 cm

Felinar din rattan ALI, 43 cm
349,99 RON
289,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 17% (60,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Un felinar din rattan ALI - un accesoriu decorativ atmosferic pentru nopți calde leneșe și serile lungi de iarnă

  • Atmosferă unică: felinarele, datorită flăcării lumânării, emit o lumină delicată, creând o atmosferă minunată. Amplasate sau atârnate pe terasă sau chiar pe balcon, vă permit să vă relaxați după o zi grea.
  • Constructie originala: Carcasa din rattan, ajurata, sustinuta de elemente metalice, face o impresie foarte placuta si atrage privirea. În interior există un suport de lumânare din sticlă. Întregul este acoperit cu un mâner practic.
  • Sigur: suportul de lumânare stabil din sticlă protejează lumânarea împotriva răsturnării. Felinar în sine ar trebui să fie așezat stabil sau atârnat, astfel încât să nu fie expus la cădere.
  • Compact: lfelinarul ALI nu este mare, așa că nu ar trebui să existe nicio problemă cu locația sa sigură, astfel încât să învăluie și spațiul de odihnă cu lumină. Dimensiuni: diametru 38 cm, inaltime 43 cm, cu maner 57 cm.
  • Felinar decorativ: marea atractivitate a felinarului tentează să-l folosești acasă ca lampă de noapte sau pur și simplu pentru a crea o atmosferă caldă. Lumina caldă delicată vă poate însoți și în serile lungi de iarnă.
Producător
Cod produs
69365
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
metal
Inaltime (cm)
43
Diametru (cm)
38
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel