Decor iluminat interior Ursul polar, inaltime 18 cm

  • Ursul polar iluminat cu diode LED - un decor care va adauga stralucire
  • spaţiu
Decor iluminat interior Ursul polar, inaltime 18 cm
Decor iluminat interior Ursul polar, inaltime 18 cm
Decor iluminat interior Ursul polar, inaltime 18 cm
Decor iluminat interior Ursul polar, inaltime 18 cm
69,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Un urs polar iluminat cu diode LED - un decor care va adauga splendoare spatiului O lampă în formă de urs polar: decorațiunile de Crăciun, pe care le folosim de Crăciun, ar trebui să introducă o atmosferă veselă și să încânte ochiul. Un urs polar strălucitor este un produs care va adăuga farmec spațiului și îl va lumina minunat. Iluminare LED: In interiorul figurinei sunt 16 LED-uri care emit o lumina placuta, moale. Ursul polar va lumina spațiul din jurul său, introducând o atmosferă de sărbătoare. Putere: Produsul poate fi amplasat chiar și într-un loc departe de sursa de alimentare. Ursul polar este alimentat de baterii AA (nu sunt incluse). Aplicație: Acest accesoriu fermecător va fi grozav atât ca element al unui decor mai mare, cât și singur. Il poti aseza oriunde in casa, iar datorita luminii subtile si a designului atractiv, este un accent bun intr-o camera pentru copii. Dimensiune: Figurina ursuletului nu este mare: inaltime 18 cm, lungime 14 cm si latime 15 cm. Îi vei găsi cu ușurință un loc pe pervazul ferestrei, noptieră sau șemineu - va arăta grozav peste tot!
Producător
Cod produs
70563
numărul de LED-uri
16
Sursa de putere
baterii
IP
20
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
14
Latime (cm)
15
Inaltime (cm)
18
Baterii
neincluse
Battery Type
3 x AA
electroreport
a
Caracteristici suplimentare
LED
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel