Rama foto in forma de copac, 43 x 21 cm

  • Rama foto Tree - pune amintiri de neuitat printre povestile din padure
Rama foto in forma de copac, 43 x 21 cm
Rama foto in forma de copac, 43 x 21 cm
Rama foto in forma de copac, 43 x 21 cm
Rama foto in forma de copac, 43 x 21 cm
59,99 RON
49,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 17% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Rama foto Tree - pune amintiri de neuitat printre povestile din padure Două modele din care să alegeți: Rama foto Tree este disponibilă în două modele. Prima prezintă coroana verde a copacului în care sunt amplasate fotografiile. Al doilea model este un portbagaj portocaliu cu patru inserții foto rotunde. Multirama: Puteți pune patru fotografii în ea deodată. În acest fel, vei crea o compoziție coerentă și interesantă. Material: Rama este din lemn. Rama va rămâne cu tine și copilul tău mult timp. Dimensiuni: Rama are 21 cm lungime, 1 cm latime si 43 cm inaltime, datorita caruia poate fi amplasat convenabil pe perete in camera copilului sau pe hol. Producator: Rama foto Tree a fost produsa de binecunoscutul brand Home Styling Collection, care este cunoscut pentru produsele sale functionale de design interior.
Cod produs
71083
Numărul de sloturi foto
4
Culoarea dominantă
portocaliu
Material dominant
lemn
Lungime (cm)
21
Latime (cm)
1
Inaltime (cm)
43
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel