Opritor ușa mascota

  • Mascota de oprire a ușii - un plus fermecător pentru camera copilului
Opritor ușa mascota
Opritor ușa mascota
Opritor ușa mascota
Opritor ușa mascota
74,99 RON
64,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 13% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Mascota de oprire a ușii - un plus fermecător pentru camera copilului Fabricat din poliester: Opritorul ușii Mascot este fabricat din poliester durabil, ceea ce înseamnă că va funcționa ani de zile și nu va deteriora ușa. Mărimi diferite în funcție de design: Opritorul de ușă Mascot este disponibil în patru modele drăguțe: iepure, ursuleț, măgar și hipopotam, iar fiecare dintre ele are dimensiuni ușor diferite, ceea ce face posibilă asortarea ușii specifice din casă. . Greutate 1 kg: Opritorul de usa pentru camera copiilor are o greutate de 1 kg, ceea ce il face suficient de greu pentru a tine usa deschisa sau inchisa. Ușurință în utilizare: Opritoarele de ușă Mascot nu necesită abilități speciale pentru instalare sau utilizare. Doar așezați-le în fața ușii pentru a preveni închiderea sau lovirea accidentală. Micul erou: Impiedică ușa să se închidă accidental și să blocheze copilul în cameră. De acum înainte, întregul apartament este pe deplin la dispoziția bebelușului. Opritorul ușii Mascot este un plus drăguț și practic pentru camera unui copil. Fiecare dintre modelele disponibile adaugă farmec interiorului și, în același timp, îndeplinește o funcție importantă - protejează ușa împotriva închiderii accidentale sau a loviturii de vânt.
Cod produs
71093
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
poliester
Lungime (cm)
16
Latime (cm)
17
Inaltime (cm)
34
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel