Oglinda pentru copii Animal cu urechi, 30 x 50 cm

  • Oglinda pentru copii Animal cu urechi, 30 x 50 cm
Oglinda pentru copii Animal cu urechi, 30 x 50 cm
99,99 RON
74,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 25% (25,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
O oglindă pentru camera unei fete sau baiat- un plus fermecător pentru camera unui copil mic. Oglinda cu urechi: Oglinda pentru copii Animalul cu urechi este un decor grozav. Disponibil în două variante: iepuraș și ursuleț, fiecare dintre ele înfățișând un animal drăguț. Joc de reflexie: Această oglindă îi permite copilului să se joace și să-și exploreze reflexia. Pe suprafața oglinzii există o față drăguță a unui animal de companie. Copilul își poate observa fața și poate experimenta diferite expresii și emoții. Urechile și chipul desenat la suprafață îi fac chiar și pe adulți să zâmbească atunci când își văd noul chip. Ușoară: Oglinda are un cadru din MDF. Materialul cântărește puțin - se va ține chiar și pe un cârlig mic. Varietate de alegere: Este disponibil în două variante: un iepuraș de 30 cm x 1 cm x 50 cm și un ursuleț de plus de 30 cm x 1 cm x 43 cm. Agățare convenabilă: Oglinda are un cârlig pe partea din spate, ceea ce o face ușor de montat și așezat pe perete.
Cod produs
71130
Culoarea dominantă
bej
Material dominant
MDF
Lungime (cm)
30
Inaltime (cm)
50
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel