Pamatuf telescopic, par de capra

  • Pamatuf telescopic, par de capra
Pamatuf telescopic, par de capra
Pamatuf telescopic, par de capra
Pamatuf telescopic, par de capra
Pamatuf telescopic, par de capra
Pamatuf telescopic, par de capra
Pamatuf telescopic, par de capra
189,99 RON
149,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 21% (40,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Pamatuf telescopic - un instrument eficient de curățare

  • Pamatuf telescopic, păr de capră: Pamatuf telescopic din păr de capră de cea mai bună calitate, care îndepărtează ușor și eficient praful de pe suprafață.
  • Bland cu mobilierul: Părul de capră este extrem de moale, astfel încât nu zgârie și nu deteriora suprafețele delicate ale mobilierului.
  • Eficient împotriva prafului: Părul de capră adună perfect praful, reținându-l în structura sa, astfel încât nimic nu pluteste în aer. Acest lucru este deosebit de important pentru persoanele care suferă de alergii.
  • Mâner telescopic: Pamatuful este echipat cu un mâner telescopic, care vă permite să ajungeți cu ușurință în locuri greu accesibile, cum ar fi tavanele înalte sau scări. Lungimea mânerului este de 125 cm.
  • Construcție durabilă: Pamatuful este realizat din metal durabil, care asigură o utilizare pe termen lung. În plus, elementele din plastic sunt solide și durabile.
Producător
Cod produs
76636
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
metal
Lungime (cm)
162
Diametru (cm)
14
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel