Dulap cu 2 sertare textile

  • Dulap cu sertare textile
Dulap cu 2 sertare textile
Dulap cu 2 sertare textile
Dulap cu 2 sertare textile
Dulap cu 2 sertare textile
Dulap cu 2 sertare textile
Dulap cu 2 sertare textile
109,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Dulap cu sertare textile. Dimensiuni: Dulapul măsoară 27,5 x 25,4 x 46 cm, ceea ce îl face ideal pentru depozitarea diverselor articole în casă sau birou. Material: Dulapul are un cadru din lemn de pin, care este durabil și robust, iar sertarele sale sunt din material gri închis. Camere: Dulapul are două sertare cu dimensiuni de 25 x 25 x 17 cm fiecare, ceea ce permite depozitarea eficientă și convenabilă a diferitelor articole. Design: Dulapul are un design elegant, minimalist, care se îmbină perfect cu o varietate de stiluri interioare. Practicitate: Dulapul este ușor și la îndemână, ceea ce îl face ușor de transportat și mutat.
Producător
Cod produs
77148
Culoarea dominantă
gri
Material dominant
lemn
Lungime (cm)
27,5
Latime (cm)
25,5
Inaltime (cm)
46
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel