Set 4 coșuri decorative Safari, iută

  • Set 4 coșuri decorative Safari, iută
Set 4 coșuri decorative Safari, iută
Set 4 coșuri decorative Safari, iută
Set 4 coșuri decorative Safari, iută
Set 4 coșuri decorative Safari, iută
Set 4 coșuri decorative Safari, iută
Set 4 coșuri decorative Safari, iută
59,99 RON
49,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 17% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Coșuri decorative Safari, țesute din iută - naturale și funcționale, de la Atmosphera. Versatilitate de utilizare: Aceste coșuri decorative nu sunt doar plăcute din punct de vedere estetic, ci și funcționale. Le poți folosi pentru a depozita obiecte mici, a organiza bijuterii sau ca accente decorative pe rafturi și mese. Dimensiunile lor vă permit să vă adaptați la diferite nevoi. Set de 4: Acest set de coșuri Safari conține 4 piese de dimensiuni diferite pentru posibilități versatile de aranjare. Setul include cosuri in urmatoarele dimensiuni: XS (12 x 4 cm), S (14 x 5 cm), M (16 x 6 cm) si L (18 x 7 cm). Manopera estetica: Cosurile sunt realizate din iuta de inalta calitate, ceea ce le confera un aspect natural si farmec unic. Impletiturile lor frumoase si culorile subtile se vor potrivi perfect in diverse stiluri de interior, adaugand o atmosfera placuta. O opțiune naturală și ecologică: Iuta este o alegere naturală și ecologică. Coșurile Safari sunt prietenoase cu mediul. Potrivirea culorilor: Acest set de coșuri Safari este disponibil în două culori - bej și bej și negru, ceea ce permite compoziții interesante și potrivirea stilului interiorului dvs.
Producător
Cod produs
77256
Culoarea dominantă
multicolor
Material dominant
iută
Lungime (cm)
18
Latime (cm)
18
Inaltime (cm)
7
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel