Set 5 suporturi lumanare din sticlă cuo tavă din lemn

  • Set 5 suporturi lumanare din sticlă cuo tavă din lemn
Set 5 suporturi lumanare din sticlă cuo tavă din lemn
Set 5 suporturi lumanare din sticlă cuo tavă din lemn
Set 5 suporturi lumanare din sticlă cuo tavă din lemn
Set 5 suporturi lumanare din sticlă cuo tavă din lemn
129,99 RON
94,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 27% (35,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Set suporturi de lumanari din sticla pe tava din lemn, 5 bucati. Sfeșnice multicolore: Setul include patru suporturi de sticlă în înălțimi și culori diferite care adaugă culoare și caracter aranjamentului tău. Fiecare este unic și creează o compoziție armonioasă pe tavă. Suport elegant: Suportul pentru lumanari este realizat din MDF. Dimensiunile de 32,5 x 12,5 cm il fac ideal pentru o varietate de suprafete. Design original: Sfeșnicele din sticlă combinate cu un suport din lemn creează un decor elegant și stilat. Producator Atmosphera: Setul de suporturi pentru lumanari este realizat de producatorul francez Atmosphera, care este cunoscut pentru abordarea sa de a crea produse estetice si functionale. Creați o atmosferă plăcută: Plasați lumânări aprinse în suporturi pentru lumânări pentru a crea o lumină plăcută și o atmosferă specială. Perfect pentru cine romantice, întâlniri de seară sau momente de relaxare, un set de sfeșnice adaugă farmec atmosferic spațiului tău.
Producător
Cod produs
77364
Culoarea dominantă
multicolor
Material dominant
sticlă
Lungime (cm)
32,5
Latime (cm)
12,5
Inaltime (cm)
8,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel