Grădina Zen, ciment, Ø 18 cm

  • Grădina Zen, ciment, Ø 18 cm
Grădina Zen, ciment, Ø 18 cm
Grădina Zen, ciment, Ø 18 cm
Grădina Zen, ciment, Ø 18 cm
Grădina Zen, ciment, Ø 18 cm
Grădina Zen, ciment, Ø 18 cm
Grădina Zen, ciment, Ø 18 cm
64,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Grădina Zen Wasil - armonie și pace pentru spațiul tău

  • Design minimalist: Grădina Zen Wasil este un decor unic, cu un design minimalist, care va aduce armonie și pace spațiului tău. Forma sa simplă și culoarea albă adaugă eleganță și estetică.
  • Confecționată din ciment: Grădina este realizată dintr-un material durabil - ciment, care îi asigură stabilitatea și soliditatea. Datorită acestui lucru, vă puteți bucura de ea pentru o lungă perioadă de timp.
  • Dimensiune practică Ø 18 cm: Grădina Zen Wasil are o dimensiune practică de 18 cm în diametru, perfectă pentru a fi amplasată pe un raft, birou sau alt loc pe care doriți să îl decorați.
  • Set de accesorii: Setul include un suport, o figurină Buddha, pietre, nisip și o greblă mică. Deci ai tot ce ai nevoie pentru a-ți crea propriul mic paradis Zen. Poți aranja pietre și nisip după gust, creând o compoziție calmă.
  • Creați-vă propriile momente de relaxare: Grădina Zen Wasil vă va permite să vă creați propriile momente de relaxare și contemplare. Prin plasarea pietrelor, împrăștierea nisipului și prezența unei figurine Buddha, vei crea un spațiu propice meditației și liniștii.
Producător
Cod produs
77423
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
ceramică
Lungime (cm)
18
Latime (cm)
18
Inaltime (cm)
9
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel