Mascota zână, 38 cm

  • Mascota zână, 38 cm
Mascota zână, 38 cm
Mascota zână, 38 cm
Mascota zână, 38 cm
Mascota zână, 38 cm
Mascota zână, 38 cm
Mascota zână, 38 cm
Mascota zână, 38 cm
Mascota zână, 38 cm
89,99 RON
74,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 17% (15,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Mascota zână - „fii prietenul meu astăzi”

  • O păpușă drăguță în formă de zână: Mascota în formă de zână, de 38 cm înălțime, va fi însoțitorul perfect pentru a se juca și a-ți adormi micuțul. Aspectul ei fermecător atrage atenția copiilor și adaugă magie momentelor de zi cu zi.
  • Tesatura placuta la atingere: Mascota este realizata din material de inalta calitate, foarte placut la atingere. Acest lucru asigură moliciune și confort în timpul jocului și al îmbrățișării.
  • Fisaj frumos: Păpușa zână are un finisaj frumos care vă va fermeca copilul. Chipul ei zâmbitor, aripile, rochia frumoasă și balerinii îi conferă un farmec unic și atractivitate pentru un copil mic.
  • Însoțitor excelent pentru joacă și somn: Această păpușă zână este însoțitorul perfect atât pentru joacă, cât și pentru somn. Copilul se poate bucura de prezența.
  • Un cadou grozav pentru un copil: Această mascota drăguță zână este o alegere grozavă de cadou pentru un copil. Designul său unic, finisajul frumos și țesătura plăcută la atingere o vor face un cadou care va atrage copilul și îl va face fericit.
Cod produs
77448
Culoarea dominantă
galben
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
17
Latime (cm)
7
Inaltime (cm)
38
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel