Coș pentru jucării pliabil din iută Alphabet, Ø 35 cm

  • Coș pentru jucării pliabil din iută Alphabet, Ø 35 cm
Coș pentru jucării pliabil din iută Alphabet, Ø 35 cm
Coș pentru jucării pliabil din iută Alphabet, Ø 35 cm
Coș pentru jucării pliabil din iută Alphabet, Ø 35 cm
Coș pentru jucării pliabil din iută Alphabet, Ø 35 cm
74,99 RON
54,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 27% (20,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Coș pentru jucării - un loc perfect pentru jucării

  • Depozitare practică: Coșul de jucării Alphabet este soluția perfectă pentru depozitarea jucăriilor, animalelor de pluș și a altor obiecte mici.
  • Material iută: Fabricat din material durabil iută maro, coșul este construit pentru a rezista utilizării de zi cu zi și își va păstra forma chiar și în cazul utilizării intense.
  • Coș pliabil: Coșul poate fi pliat cu ușurință pentru depozitare ușoară atunci când nu este utilizat. De asemenea, poate fi configurat rapid.
  • Dimensiunile produsului: Coșul are dimensiunea perfectă (diametru 35 cm și înălțime 49 cm) pentru a găzdui diverse articole fără a ocupa prea mult spațiu în camera copilului.
  • Două mânere: Coșul este echipat cu două mânere confortabile care facilitează transportul și mutarea jucăriilor dintr-un loc în altul.
Cod produs
77466
Culoarea dominantă
bej
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
35
Inaltime (cm)
49
Diametru (cm)
35
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel