Gratar pe gaz Neka, Plachta 3 arzatoare

  • Gratar cu gaz - este modalitatea perfecta de a pregati mancarea
Gratar pe gaz Neka, Plachta 3 arzatoare
Gratar pe gaz Neka, Plachta 3 arzatoare
Gratar pe gaz Neka, Plachta 3 arzatoare
Gratar pe gaz Neka, Plachta 3 arzatoare
1 299,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Gratar cu gaz - este modalitatea perfecta de a pregati mancarea. Puteți avea mâncare la grătar oricând doriți, nu doar primăvara sau vara. Dimensiune practica: Are 58,5 cm lungime, 41 cm latime si 14,5 cm inaltime. Suprafata de gatit este de 53 cm x 36 cm. Are 11,43 kg. Îl poți pune pe blatul din bucătărie. Fabricat din materiale bune: este fabricat din oțel, care este durabil și robust de utilizat. Nu se corodează. Reglarea temperaturii: Are trei butoane pentru reglarea temperaturii. Puteți seta cu ușurință o temperatură constantă, ceea ce ușurează munca. Carnea sau peștele vor fi excepțional de suculente și sănătoase, fără grăsimi inutile. De asemenea, grozav pentru a coace pizza. Curățare ușoară: curățați-l cu o cârpă umedă și moale, cu puțin lichid de spălat. Apoi doar o cârpă umedă pentru a îndepărta lichidul și a-l usca bine. Aspect estetic: Gratarul este negru. Are o formă dreptunghiulară și arată ca un mic aragaz electric portabil. Gratarul pe gaz Neka, Plachta cu 3 arzatoare este o versiune mai sanatoasa a gratarului. Este potrivit pentru mâncăruri delicate precum peștele, care au un gust grozav atunci când sunt preparate pe grătar. Grătarul se montează rapid. Husa pentru gratarul pe gaz Neka (66919) este disponibila si in magazinul nostru.
Producător
Cod produs
77551
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
metal
Lungime (cm)
58,5
Latime (cm)
41
Inaltime (cm)
14,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel