Cutie depozitare pentru dulap, 15 x 31 cm

  • Cutie depozitare pentru dulap, 15 x 31 cm
Cutie depozitare pentru dulap, 15 x 31 cm
Cutie depozitare pentru dulap, 15 x 31 cm
Cutie depozitare pentru dulap, 15 x 31 cm
Cutie depozitare pentru dulap, 15 x 31 cm
54,99 RON
32,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 40% (22,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Cutie depozitare pentru dulap, 15 x 31 cm. Versatilitate: Perfecta pentru depozitarea lenjeriei de corp, șosete, eșarfe și alte articole de îmbrăcăminte mici. Dimensiuni optime: Măsurând 15 x 31 cm, este ideal pentru a fi așezat în sertare, pe rafturi sau direct în dulap. Are un mâner convenabil în față, care permite scoaterea și mai rapidă și mai precisă a cutiei din garderobă. Durabilitate: Fabricat dintr-o combinație de carton și poliester, este durabil și rezistent la șifonare, permițându-i să-și mențină forma chiar și cu articole mai grele. Greutate: La 233 g, este ușor, ceea ce îl face ușor de transportat și manevrat. Ușor de curățat: Este ușor de curățat, doar ștergeți-o cu o cârpă umedă și lăsați-o să se usuce.
Cod produs
77561
Culoarea dominantă
oliv
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
15
Latime (cm)
31
Inaltime (cm)
15
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel