Organizator pentru cosmetice Natureo, 4 compartimente

  • Organizator pentru cosmetice Natureo, 4 compartimente
Organizator pentru cosmetice Natureo, 4 compartimente
Organizator pentru cosmetice Natureo, 4 compartimente
Organizator pentru cosmetice Natureo, 4 compartimente
Organizator pentru cosmetice Natureo, 4 compartimente
69,99 RON
49,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 29% (20,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Organizator pentru cosmetice Natureo, 4 compartimente. Organizat perfect: Organizatorul de cosmetice Natureo cu 4 compartimente păstrează toate produsele cosmetice organizate într-un singur loc. Compartimentele comode vă permit să organizați diferite produse: Echipat cu 4 compartimente și un despărțitor mobil din bambus care vă permite să adaptați spațiul la diferite produse. Materiale durabile și ecologice: Este realizat din MDF și bambus, ceea ce il face durabil și ecologic. Alegere ecologică: Culoarea discretă oferă organizatorului un aspect elegant și modern, care se potrivește în orice interior. Combinația de alb sau negru cu bambus va arăta grozav în băile în stil natural. Dimensiuni perfecte: Datorită dimensiunilor sale (20 x 8 x 9 cm), organizatorul Natureo este suficient de compact pentru a se potrivi în majoritatea dulapurilor, oferind în același timp suficient spațiu pentru produsele cosmetice.
Cod produs
77573
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
MDF
Lungime (cm)
20
Latime (cm)
8
Inaltime (cm)
9
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel