Cos pentru fructe Square

  • Cos pentru fructe Square
Cos pentru fructe Square
Cos pentru fructe Square
Cos pentru fructe Square
Cos pentru fructe Square
69,99 RON
59,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 14% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Coș țesut pe cadru metalic, 27,5 x 11 cm, bej.

  • Funcțional și elegant: Coșul țesut pe un cadru metalic este un plus practic și estetic pentru interiorul dvs. Impletitura sa naturala, bej, adauga farmec si un accent natural interiorului
  • Construcție durabilă: Coșul este realizat din împletitură de hârtie, care este durabilă. Cadrul metalic asigură stabilitate, ceea ce permite depozitarea în siguranță a articolelor. Datorită acestui lucru, vă puteți bucura de funcționalitatea sa pentru o lungă perioadă de timp.
  • Dimensiuni optime: Coșul măsoară 27,5 x 27,5 cm și înălțimea lui este de 11 cm. Aceste dimensiuni optime permit depozitarea convenabilă a mai multor fructe sau accesorii mici. În același timp, coșul nu ocupă mult spațiu, așa că poate încăpea cu ușurință pe un blat sau într-un dulap.
  • Utilizare versatilă: Coșul poate fi folosit ca o soluție practică și estetică pentru depozitarea fructelor proaspete, a pâinii sau a altor produse alimentare. De asemenea, poate acționa ca un organizator în dulapuri, permițând depozitarea ordonată a diferitelor articole.
  • Structură originală: Coșul se distinge printr-o structură țesută care adaugă farmec și stil spațiului tău. Culoarea bej se potrivește bine cu diverse tipuri de design interior. Adăugați o notă de clasă și funcționalitate bucătăriei, sau sufrageriei dvs.
Cod produs
77823
Culoarea dominantă
bej
Material dominant
hârtie
Lungime (cm)
27,5
Latime (cm)
11
Inaltime (cm)
27,5
Metoda de ambalare
asamblat
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel