Cutie pentru șervețele, bambus, 25 x 13 x 8,5 cm

  • Cutie pentru șervețele, bambus, 25 x 13 x 8,5 cm
Cutie pentru șervețele, bambus, 25 x 13 x 8,5 cm
Cutie pentru șervețele, bambus, 25 x 13 x 8,5 cm
Cutie pentru șervețele, bambus, 25 x 13 x 8,5 cm
Cutie pentru șervețele, bambus, 25 x 13 x 8,5 cm
74,99 RON
64,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 13% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Recipient din bambus pentru șervețele - decorațiuni interioare practice și stilate

  • Practic și elegant: Cutia de șervețele de 25 x 13 x 8,5 cm este soluția perfectă pentru depozitarea șervețelelor în orice cameră. Realizata din bambus ofera un aspect natural, facand din cutie si un element decorativ.
  • Deschidere și îndepărtare convenabilă a servetelelor: Cutia are un mecanism de deschidere convenabil și o deschidere prin care servetelele pot fi îndepărtate cu ușurință. Acest lucru face ușor accesul la un șervețel în orice situație.
  • Bambus natural: Cutia este realizată din bambus natural - are o textură netedă și adaugă o notă naturală interiorului. Materialul este, de asemenea, durabil și ușor de curățat, ceea ce face ca ea să reziste mult timp.
  • Spațioasă și încăpătoare: Cutia de șervețele are dimensiunea potrivită pentru a ține o cantitate mare de șervețele. Datorită acestui fapt, nu trebuie să reumpleți des recipientul, ceea ce economisește timp.
  • O soluție funcțională și estetică: Acest suport pentru șervețele din bambus nu oferă doar depozitare practică, dar adaugă și o notă estetică la interior. Poate fi un frumos element decorativ pe un raft de baie, birou sau comodă, oferind camerei un farmec natural.
Cod produs
77861
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
bambus
Lungime (cm)
25
Latime (cm)
13
Inaltime (cm)
8,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel