Lampa de masa, Camera industriala, 27 cm

  • Lampa de masa, Camera industriala, 27 cm
Lampa de masa, Camera industriala, 27 cm
Lampa de masa, Camera industriala, 27 cm
Lampa de masa, Camera industriala, 27 cm
Lampa de masa, Camera industriala, 27 cm
Lampa de masa, Camera industriala, 27 cm
Lampa de masa, Camera industriala, 27 cm
149,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Lampa de masa camera foto, cablu de 150 cm - adauga stil interiorului tau

  • Lungimea cablului de 150 cm: Această lampă de masă este echipată cu un cablu de 150 cm lungime, oferindu-vă libertatea de a alege unde să plasați lampa. Îi puteți ajusta cu ușurință locația în funcție de nevoile dvs.
  • Disponibila în două culori: Lampa este disponibilă în două culori: auriu și argintiu. Poți alege culoarea potrivită care se potrivește cel mai bine cu designul tău interior și îi conferă un caracter unic.
  • Bec E27, max 25 W: Lampa necesită un bec E27 cu o putere maximă de 25 W (becul nu este inclus). Puteți alege un bec cu intensitatea luminoasă potrivită pentru a crea atmosfera potrivită în cameră.
  • Dimensiuni compacte: Această lampă de masă industrială are 27 cm înălțime, 15 cm lungime și 14 cm lățime. Dimensiunile sale compacte o fac ideala ca decor în sufragerie, dar și ca lampă practică de birou sau noptieră.
  • Decor unic: Această lampă de masă în formă de cameră nu este doar un iluminat funcțional, ci și un decor unic. Aspectul său original va adăuga caracter și stil interiorului dvs., atrăgând atenția.
Cod produs
77987
Sursa de putere
la retea
Tip soclu
E27
Lungime cablu
150cm
Putere (W)
max. 25 W
bec
fara bec inclus
Culoarea dominantă
aur
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
15
Latime (cm)
14
Inaltime (cm)
27
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel