Raft de bucatarie cu carlige pentru 8 pahare Bistro

  • Raft de bucatarie cu carlige pentru 8 pahare Bistro
Raft de bucatarie cu carlige pentru 8 pahare Bistro
Raft de bucatarie cu carlige pentru 8 pahare Bistro
Raft de bucatarie cu carlige pentru 8 pahare Bistro
Raft de bucatarie cu carlige pentru 8 pahare Bistro
74,99 RON
64,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 13% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Organizator de bucătărie cu spațiu pentru căni și un raft suplimentar - ordine maximă în bucătărie

  • Raft de bucătărie cu cârlige pentru căni Bistro: Fabricat din metal maro, raftul de bucătărie Bistro este soluția perfectă de depozitare pentru cești. Oferă 8 suporturi de care poți agăța căni și un raft pentru accesorii suplimentare de bucătărie.
  • Construcție durabilă: Raftul de bucătărie Bistro este realizat din metal solid pentru durabilitate și rezistență. Poți fi sigur că îți va ține toate cănile și ustensilele de bucătărie fără nicio problemă.
  • Funcționalitate: Cu 8 suporturi pentru pahare și un raft pentru accesorii suplimentare, raftul de bucătărie Bistro oferă mult spațiu de depozitare. Puteți avea întotdeauna la îndemână toate ceștile preferate și, de asemenea, puteți depozita alte articole necesare pe raft.
  • Design estetic: Raftul de bucătărie Bistro are un design modern, care se potrivește bine cu diferite stiluri de bucătărie. Culoarea sa maro și construcția din metal adaugă eleganță și caracter spațiului din bucătărie.
  • Ușor de asamblat și utilizat: Raftul de bucătărie Bistro este ușor de montat pe perete. După montare, puteți folosi liber raftul și vă puteți bucura de funcționalitatea acestuia.
Cod produs
77995
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
metal
Lungime (cm)
12
Latime (cm)
48
Inaltime (cm)
20
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel