Ceas cu alarmă Safari

  • Ceas cu alarmă Safari
Ceas cu alarmă Safari
Ceas cu alarmă Safari
Ceas cu alarmă Safari
Ceas cu alarmă Safari
Ceas cu alarmă Safari
Ceas cu alarmă Safari
69,99 RON
59,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 14% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Un ceas cu alarmă colorat pentru camera unui copil, începe să înveți ceasul pe un cadran de poveste! Alimentat cu baterie AA: Ceasul este alimentat de o baterie AA, ceea ce îl face ușor de utilizat și nu necesită conexiuni complicate. Fabricat din plastic sigur, este rezistent la posibile căderi, ceea ce il face o alegere ideală pentru copii. Modele creative pe cadran: Există patru versiuni de culoare cu diferite motive de animale: negru cu o zebră drăguță, gri cu inscripția inspirațională „You rule”, albastru cu un drăguț urs koala și roșu cu un crocodil fericit. Fiecare ceas are un design unic care va anima camera unui copil. Ceas deșteptător puternic și operare ușoară: Datorită funcției de alarmă puternică, ceasul SAFARI vă asigură că vă treziți eficient dimineața, iar marcajele strălucitoare de pe cadran vă fac ușor să învățați ora. Este un instrument ideal care va ajuta copilul să-și dezvolte capacitatea de a-și organiza timpul în mod independent. Introducerea unui accent colorat: Ceasul SAFARI nu servește doar ca un ceas deșteptător practic, ci este și un element decorativ estetic în camera copiilor. Modelele sale colorate și designul atrăgător vor adăuga bucurie și viață interiorului dvs., creând un loc plăcut pentru a vă juca și a învăța.
Cod produs
78058
Sursa de putere
baterii
Baterii
neincluse
Culoarea dominantă
roz
Material dominant
plastic
Inaltime (cm)
17
Adancime (cm)
6,5
Diametru (cm)
12,1
Battery Type
1 x AA
electroreport
a
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel