Forma pentru gheață, 18 x 14 x 2 cm

  • Forma pentru gheață, 18 x 14 x 2 cm
Forma pentru gheață, 18 x 14 x 2 cm
Forma pentru gheață, 18 x 14 x 2 cm
Forma pentru gheață, 18 x 14 x 2 cm
Forma pentru gheață, 18 x 14 x 2 cm
37,99 RON
26,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 29% (11,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Forma pentru gheață, 18 x 14 x 2 cm - cuburi de gheață în stil zdrobitor - un plus răcoritor la băuturile tale preferate. Gheață în stil zdrobitor: Măsoară 18 x 14 cm și are 2 cm înălțime. În interior, există 20 de compartimente care dau efectul de gheață zdrobită profesional cu un zdrobitor. Aspectul cuburilor zdrobite oferă băuturilor tale un aspect unic. Forma originală de gheață: Gheața zdrobită este un plus excelent pentru o varietate de băuturi. O poți folosi pentru a pregăti băuturi răcoritoare, sucuri de fructe, cocktail-uri sau chiar pentru a decora deserturi. Descoperiți posibilități nesfârșite și creați compoziții de aromă unice. Ușor de curățat: Trebuie spălată manual cu apă și lichid de spălat vase. Nu este destinat să fie spălat în mașina de spălat vase. Economie de spațiu: Utilizarea unei forme de gheață în stil concasor este o soluție economică în comparație cu cumpărarea unui concasor profesional. Te poți bucura de efectul gheții pisate fără a fi nevoie să investești în aparate scumpe, economisind în același timp spațiu în dulapurile de bucătărie.
Cod produs
78117
Culoarea dominantă
antracit
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
18
Latime (cm)
14
Inaltime (cm)
2
Caracteristici suplimentare
contactul cu alimentele
,
se pot spala la masina de spalat vase
,
nu este potrivit pentru cuptorul cu microunde
,
congelator
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel