Pamatuf, 61 cm

  • Pamatuf, 61 cm
Pamatuf, 61 cm
Pamatuf, 61 cm
Pamatuf, 61 cm
Pamatuf, 61 cm
39,99 RON
28,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 28% (11,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Pamatuf de praf, ajutor menajer pentru spatii inguste - peri lungi pentru curatare usoara. Înălțime practică: Pamatuf de 61 cm înălțime asigură o curățare convenabilă și eficientă. Datorită lungimii sale, este perfect pentru curățarea locurilor greu accesibile, eliminând praful și impuritățile. Peri albaștri: Echipat cu peri albaștri, culege eficient praful, părul și alte resturi mici de pe diferite suprafețe. Acest lucru vă menține interiorul curat și ordonat. Mâner albastru ergonomic cu elemente albe: Pamatuful are un mâner albastru confortabil cu elemente albe, asigurând o prindere sigură în timpul curățării. Folosirea este confortabilă și ușoară. Mâner practic de agățat: Mânerul are un mâner special care îi permite să fie agatat convenabil. Datorită acestui lucru, poate fi depozitat și curățat cu ușurință, ceea ce vă permite să il păstrați în stare excelentă. Ajutor casnic și utilizare profesională: Pamatuful este perfect pentru casă și apartament. Dimensiunile sale mici permit o depozitare ușoară. Perfect pentru curățarea mobilierului și a altor suprafețe.
Producător
Cod produs
78132
Culoarea dominantă
gri
Material dominant
plastic
Latime (cm)
5,5
Inaltime (cm)
61
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel