Raft pentru baie, montaj cu ventuză, 30 x 17 cm

  • Raft pentru baie, montaj cu ventuză, 30 x 17 cm
Raft pentru baie, montaj cu ventuză, 30 x 17 cm
Raft pentru baie, montaj cu ventuză, 30 x 17 cm
Raft pentru baie, montaj cu ventuză, 30 x 17 cm
Raft pentru baie, montaj cu ventuză, 30 x 17 cm
74,99 RON
54,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 27% (20,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Raft pentru baie cu ventuze - spațiu suplimentar și ușurință de asamblare

  • Plastic durabil: Materialul dominant din care este fabricat raftul este plasticul, care este rezistent la umezeală și la schimbările de temperatură, ceea ce este crucial pentru baie.
  • Dimensiuni optime: Ideal pentru depozitarea produselor cosmetice de bază și a accesoriilor de baie. Raftul este suficient de mare pentru a găzdui tot ce ai nevoie, dar în același timp nu ocupă mult spațiu.
  • Ușor de asamblat: Raftul de baie este montat pe ventuze, ceea ce permite asamblarea și dezasamblarea rapidă și ușoară. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la găuri în perete - această soluție este perfectă pentru apartamentele închiriate.
  • Soluție practică: Datorită designului său, raftul folosește la maximum spațiul, lăsând mai mult spațiu pentru utilizare. Este o soluție ideală pentru băile mici.
  • Raft alb:  Culoarea se potrivește cu majoritatea stilurilor și culorilor de baie.
Cod produs
78427
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
17
Latime (cm)
30
Inaltime (cm)
8
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel