Lumanare decorativa in forma de piramida ARTY

  • Lumanare decorativa in forma de piramida ARTY
Lumanare decorativa in forma de piramida ARTY
Lumanare decorativa in forma de piramida ARTY
Lumanare decorativa in forma de piramida ARTY
Lumanare decorativa in forma de piramida ARTY
49,99 RON
38,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 22% (11,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Lumanare decorativa artistica - forma si eleganta unica pentru casa ta!

  • Fără parfum: Lumânarea ARTY nu are parfum, așa că este perfectă pentru persoanele cărora nu le plac aromele prea intense. Vă puteți bucura de frumusețea ei fără să vă faceți griji cu privire la mirosul dominant.
  • Fabricata din parafină: Materialul dominant este parafina, care garantează un timp lung de ardere, ardere treptată și un aspect unic al flăcării.
  • Dimensiuni mici: Lumânarea măsoară 7,4 cm x 7,4 cm x 12 cm. Datorită acestui lucru, nu ocupă mult spațiu și este ușor de pus pe orice suprafață.
  • Formă unică: Lumânarea decorativă ARTY este un plus original pentru orice interior. Forma sa geometrică adaugă farmec și o deosebește de lumânările tradiționale.
  • Multe variante de culoare: Lumânarea ARTY este disponibilă în mai multe variante de culoare, ceea ce vă permite să o potriviți perfect cu stilul interiorului dvs.
Producător
Cod produs
78458
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
parafină
Lungime (cm)
7,4
Latime (cm)
7,4
Inaltime (cm)
12
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel